Subscribe:Posts Comments

Wednesday, February 23, 2011

Sdra. Hafiz Ariffin, Yang Di-Pertua MPP UTHM Sesi 2010/2011.

Sdra. Hafiz Ariffin, Yang Di-Pertua MPP UTHM Sesi 2010/2011. Tahniah daripada Pro - Aspirasi UTHM.

Tahniah diucapkan kepada saudara Hafiz Ariffin kerana telah dilantik sebagai Yang Di-Pertua Majlis Perwakilan Pelajar Sesi 2010/2011. Selamat menakhoda mahasiswa dan kampus UTHM. Pro - Aspirasi akan sentiasa memberi sokongan kepada anda dan MPP Sesi 2011 =)
 
Kata-Kata Aluan Hafiz Ariffin
(Petikan daripada FB beliau)

Terima kasih atas dasar kepercayaan & keyakinan yg diberikan saya telah dipilih sebagai Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar UTHM bagi sesi 2010/2011. Insyaallah saya akan menggalas tugasan yang diberikan dengan baik. Semoga kita dapat bekerjasama dalam memperjuangkan hak mahasiswa & sekaligus memartabatkan UTHM.UTHM Boleh!
 
About Hafiz Ariffin :


FB :  Hafiz AriffinScoutsJB-Director of Marketing

Asia Pacific Regional Scout Young Adult Members Group 2009-2012

Asia Pacific Regional Scout
Management Sub-Committee 2009-2012

Sekian, Terima Kasih.

11 comments:

 1. we all will always support you Hafiz!!

  ReplyDelete
 2. pls help PTA student solve prob that saturday and sunday no bus to main campus n nid to pay in order to go main campus at satuday and sunday. thx.....

  ReplyDelete
 3. harap berubah dari perangai lama hafiz..,

  ReplyDelete
 4. singgah2 la kat masjid UTHM tuh ye Hafiz.... senang skit nk tahu masalah pelajar.....

  ReplyDelete
 5. Tahniah Hafiz!! anda adalah sebutir permata yg berkilau..garaplah dgn iman&ilmu ketika menerjui pucuk pimpinan diuniversiti yg berwawasan ini.salam maju jaya!

  ReplyDelete
 6. Guano pemimpin lagu nih?...Jadi selebriti boleh la...rambut dok napok serupo pemimpin zuhud lasung...nok jadi pemimpin dengan gaya ntah begapo gini...huh...masuk AF,Mentor,Malaysian idol boleh la...nok memimpin guano kalu demo kuat mengampu...bajet jentera aspirasi hok dio sajo berapo buleh...esok2 perabeh pitih kito pulok...

  ReplyDelete
 7. perabeh pitih??ko ingat politik kampus ni sama ke dengan politik luar??hahaha inilah org jumud yg tahu berkata-kata tanpa menganalisis..biarlah kalau rambut dia mcm artis pun, Islam pernah melarang ke rambut dengan gaya sebegitu??knape lah ko ni..dah la miskin, minta universiti kerajaan, dah 2 nak berlagak plak..kalau bagus sangat pegi la tubuhkan universiti sendiri..xmalu betul..Pro-M : radikal, taksub, pemberontak, gila kuasa, dan diperalatkan oleh politik luar =)

  ReplyDelete
 8. Allah lebih tahu. ;))
  Perbaiki niat masing2. xperlu salahkan sesiapa

  ReplyDelete
 9. haha kite nye ydp otai maa
  itu rambut bikin otai maa
  lu langsi lu mati
  Hidup Hafiz sorg je
  gua sokong die sorang je maa
  itu lain punya gua tara minat

  ReplyDelete